Selecteer een pagina

Jouw nieuwe interieur in 3D

Prachtig Design

Geen schetsjes of moodboard, maar een realistisch beeld van jouw huis. Jij weet voor jouw interieur wat werkt en wat niet.

Voordelig

Bespaar op miskopen. Gaan wij vervolgens een meubel voor je maken? Dan krijg je het ontwerp gratis.

e

Persoonlijk

Geen standaard interieuren maar vertaling jouw wensen. Gehecht aan die kast van oma? Blijft die in het design!

Prijzen

Veel Gestelde Vragen

Wat moet ik aanleveren?

Des te meer informatie wij hebben van jouw woonsituatie des te beter kunnen wij onze ontwerpen daarop afstemmen. Een simpele schets met de afmetingen van de ruimte en positie van ramen/deuren is noodzakelijk. Alles wat je verder nog aan foto’s/plattegronden/voorbeelden hebt is mooi meegenomen.

Kan ik ook mijn verbouwplannen laten uitwerken?

Tuurlijk! Juist als je gaat verbouwen, en alles een beetje op elkaar afgestemd wilt hebben, is een 3D ontwerp dé manier. We beelden je ideeën uit en denken met je mee over de ideale indeling. Belangrijk om te weten is dat wij geen constuctieberekingen maken. Wel letten we er op dat we geen ontwerpen voorstellen die in de praktijk niet uitvoerbaar zijn en als we twijfelen over de constructie nemen we hierover contact met je op.

Wat als ik het niet mooi vind?

We sturen al in een vroeg stadium één of twee ruwe concepten naar je op. Zo kan jij aangeven wat je wel en niet bevalt. Op die manier weten wij het als we op de goede weg zitten. Als je niet tevreden bent over het eindresultaat passen we het (kosteloos) voor je aan.

Krijg ik korting als ik meerdere kamers laat uitwerken?

Absoluut. Eén voorwaarde: het moet wel om hetzelfde huis gaan. Voor iedere extra kamer gaat er 10% van het totaalbedrag af tot een maximale korting van 40%.

Ik las iets over een gratis ontwerp, hoe werkt dat?

Als je bij Wagenaar Woodworks een meubel laat maken, bijvoorbeeld een tv-meubel uit de ontwerptekening, krijg je de bijbehorende tekening van ons. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur van het meubel. Deze kortingsactie is een half jaar geldig na het versturen van het uiteindelijke ontwerp.

Geen Paniek

Als we jouw vraag hierboven niet hebben beantwoord kan je ons een berichtje sturen.