(+31) 071-2032042 info@waag.design

studio

Verhalen worden ideeën, ideeën worden ontwerpen, ontwerpen worden verhalen.

Hoe cliché het ook is, we geloven dat ieder project zijn eigen verhaal verteld. Het verhaal van de klant. Het is onze taak om die persoonlijkheid te laten doorschemeren in de ruimtelijke indeling, materiaalselectie, maatwerk en aankleding. Ons team bestaat uit een mix van interieurontwerpers, -bouwers en vaste samenwerkingspartners die zich ieder project volledig inspannen voor een geweldig resultaat.

Concept fase

Na een uitgebreide intake gaan we van start. Met moodboards geven we een eerste richting aan de sfeer en we onderzoeken mogelijke indelingsopties. We maken gebruik van zon- en daglichtanalyses, routing en, wanneer nodig, een bouwkundige constructie-analyse.

We presenteren onze uitkomsten en samen bespreken we de keuzes. Helemaal tevreden? Dan gaan we verder met het voorlopige ontwerp.

Voorlopige fase

De gekozen indelingsoptie komt tot leven.Van vloeren en wandafwerking tot deurkrukken en meubels. Overal wordt over nagedacht en alles wordt verwerkt in 3D. Alle afwerkingen en materialen verzamelen we op een sampleboard.

Tijdens deze presentatie loop je in 3D al door je nieuwe woning. Is de wauw-factor bereikt of vallen er nu juist nog dingen op die je liever anders ziet? Na deze fase ben je verzekerd van de juiste keuzes.

Definitieve fase

We weten nu exact hoe het eindresultaat moet worden. In deze fase maken we met technische tekeningen de vertaling naar de uitvoering. Maatvoeringen, schema’s, elektraplannen… Misschien klinkt het minder spannend maar het is minstens zo belangrijk.

Deze set tekeningen ondersteunen bij het aanvragen van diverse offertes en geven houvast tijdens de uitvoering. Alle benodigde informatie in één overzichtelijk plan. 

Visualisaties

Door middel van fotorealistische visualisaties is het