Selecteer een pagina
l

Wij Regelen Het

En goed ook. We maken een duidelijke planning en nog veel belangrijker: houden ons daaraan.

Garanderen Kwaliteit

Wij geloven in onze producten. Mocht je toch niet overtuigd zijn, ruilen we gratis om.

Houden Van Gadgets

We zijn er als de kippen bij met nieuwe innovaties op de markt. Dat houdt onze projecten fris.

Blijven Loyaal

Je kan altijd bij ons terecht voor advies, vragen en alles daar om heen. Ook ver na de oplevering.

Sape Wagenaar

Sape Wagenaar

Eigenaar

Ik heb veel passie voor interieur en ontwerpen. Het werk is dynamisch en de markt is constant in beweging. Wij onderscheiden ons door het combinerenĀ van innoverende producten met ouderwetse kwaliteit en service. We groeien ontzettend hard en weten dat, met een groeiend team, toch vast te houden. Daar ben ik echt trots op. Dat is waar we het voor doen.

Carel Wagenaar

Carel Wagenaar

Eigenaar

Met mijn achtergrond in Werktuigbouwkunde ben ik altijd al betrokken geweest in de bouwbranche, maar 17 jaar geleden ben ik echt voor mijzelf begonnen in de interieurbouw. Het ambachtelijke, wat om ons heen steeds meer verdwijnt, vind je bij ons nog terug. Dat is pas echte kwaliteit. En dat is prachtig om bij betrokken te zijn.

Werkwijze

%

Onderzoek

U

Eerste Consult

Tijdens het eerste gesprek vormen we een zo volledig mogelijk beeld van je wensen, je spullen en je gewoontes. Zo weet je zeker dat het eindresultaat perfect aansluit in jouw huis en leven.

3D Design

Nog voor we de zaag in het materiaal zetten bespreken we het gemaakte ontwerp en de ruimte daar omheen. Enthousiast over het eindresultaat? Onderzoeksfase completed!

%

Productie

Inmeten

Meestal komt het bij maatwerk aan op millimeters. We komen zelf meten met laserapparatuur voor optimale precisie. Jij hoeft je ondertussen nergens druk om te maken.

Productie

En dan kunnen we echt beginnen. We bouwen alle meubels vooraf in onze werkplaats. Zo hebben wij altijd alles bij de hand en ook al het stof en zaagsel blijft lekker bij ons.

%

Afronding

Installatie

Omdat we alles vooraf bouwen is het installeren vaak enkel een kwestie van in elkaar zetten. Scheelt een hoop tijd en troep. Wat er toch aan troepĀ ligt ruimen we netjes op, beloofd!

Aftersales

We blijven altijd bereikbaar voor advies. Daarnaast kan je voor kleine aanpassingen altijd bij ons terecht tegen kostprijs. Bijvoorbeeld als je na een paar jaar toch andere grepen wilt.

Waar wacht je nog op?

Project Beginnen