Selecteer een pagina

Klassieke Kasten

Project Omschrijving

In dit herenhuis in Leiden hebben we meerdere kasten gemaakt in dezelfde klassieke stijl. Dit sluit mooi aan bij de jaren ’30 stijl van het huis. In de bestaande keuken hebben we plankjes geplaatst van teak hout gecombineerd met een zwartstalen frame.

Project Details

Klant Particulier/Woonhuis

Datum Juni 2016

Materiaal MDF geschilderd

Prijsklasse €5.000 – €7.500

Bijpassend TV-Meubel

Bij de kasten hebben we een TV-Meubel gemaakt. De sierlijsten die typerend zijn voor huizen uit deze tijd vind je terug in de meubels; zelfs de binnenplanken hebben een sierlijke afwerking.

Keukenplanken Teak

Planken van massief Teak gemonteerd op een zwartstalen frame. Op de haken kunnen diverse accessoires worden opgehangen zoals kruidenpotjes of mokken.

Wagenaar Woodworks heeft een belangrijke rol gespeeld bij het inrichten van mijn huis. Prachtige boekenkasten gemaakt, kleinere handige kastjes, geheel in stijl van mijn huis, keuken verfraaid met industriële robuuste planken en tenslotte maakte hij mijn badkamer helemaal af met een prachtig badkamermeubel met superveel opbergruimte. Hij zegt blij te zijn, maar ik weet zeker dat ik nog blijer ben!! Vanochtend nog uitgebreid genoten van mijn jetstream bad in die heerlijke badkamer met uitzicht op de singel. En vandaag maar weer ’s een paar verhuisdozen uitpakken. Hoogste tijd!

Nelleke, Leiden

Dit wil ik ook!