Selecteer een pagina

Renovatie Noord Hofland Voorschoten

Voor de renovatie van dit woonhuis in Voorschoten hebben we hele benedenverdieping een facelift gegeven. Op het verplaatsen van een paar muurtjes na is de indeling intact gebleven, maar wel met geheel vernieuwde keuken, vloer, verlichting en ingebouwd tv-meubel met haard. Het keukenblad is van Hi-Macs. Een solid surface materiaal dat naadloos te verlijmen is. Een mooi voorbeeld daarvan is de spoelbak. Die lijkt bijna uit één stuk gegoten te zijn. Hier hebben we gekozen voor een RVS bodem vanwege het kokende water wat uit de Quooker komt, maar ook een spoelbak geheel uit Hi-Macs is een mogelijkheid. Het topblad boven het TV-meubel is stucwerk.

Opdracht

Ontwerp Realisatie

Locatie

Noord Hofland Voorschoten

Status

Opgeleverd: Augustus 2016

Ook een project starten?