Selecteer een pagina

Studio Noord Hofland Voorschoten

Deze studio van amper 25 vierkante meter hebben we een stuk praktischer gemaakt met een kastenwand van ruim 4 meter. Daarmee wordt de totale opbergruimte, de studio beschikte slechts over één vaste kast, ruim drie keer zo veel. Daarnaast hebben we het geheel verfraaid met een dressoir en bureau van teakhout. De lades van de beide meubels zijn gemaakt van een gekleurd en onbehandeld MDF, wat een interessant contrast geeft aan het luxe teak. Ook de manier waarop de onderstellen speels zijn verbonden maakt het geheel minder massief. Dat is belangrijk wanneer de ruimte beperkt is. Om diezelfde reden hebben we voor de wandkast gekozen voor een neutrale kleur.

Opdracht

Ontwerp Realisatie

Locatie

Noord Hofland Voorschoten

Status

Opgeleverd: November 2015

Ook een project starten?