Selecteer een pagina

Renovatie De Bras Den Haag

In dit huis is de gehele benedenverdieping aangepakt. De keuken geheel gerenoveerd, de woonkamer en hal een facelift. De muur tussen de keuken en hal is verwijderd, en daarvoor is een ruime opening met een koffiebar terug gekomen. In de hal is een trapkast en een garderobe gemaakt, en de binnendeuren zijn vernieuwd.

Bijzonder aan deze keuken is het zwevende barretje aan het eiland. Het keukenblad is slechts 12 millimeter dik, en dus niet zelfdragend. Om dat op te lossen hebben we het blad verstevigd met MDF, wat afgeschuind is en gespoten in dezelfde kleur als de fronten. Dat afgeschuinde MDF is tevens de greeplijst voor de overige kasten. Omdat dit iets nieuws was hebben we van te voren een prototype op schaal gemaakt, zodat we zeker zouden zijn van een goed werkend eindresultaat.

 

Opdracht

Ontwerp
Realisatie

Locatie

De Bras
Den Haag

Status

Opgeleverd:
Juli 2018

Ook een project starten?